Logo biltschecourant.nl


Madeleine Bakker lijsttrekker CDA De Bilt

De Bilt - De leden van de CDA-afdeling De Bilt - Maartensdijk hebben tijdens hun ledenvergadering van woensdag 7 juni jl. Madeleine Bakker unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

"Madeleine Bakker is sinds 2014 wethouder en heeft laten zien dat deze rol haar op het lijf geschreven is," aldus CDA-voorzitter Bart Davidse. "Tijdens onze ledenvergadering werd door alle leden het vertrouwen in haar uitgesproken, maar wij merken dat ook buiten het CDA er groot respect is voor de wijze waarop zij het wethouderschap invult. Ze heeft in de huidige termijn al het nodige kunnen realiseren binnen haar portefeuille. Zoals de renovatie van De Vierstee en van Het Nieuwe Lyceum, alsmede de invoering van het wethouderspreekuur. Ze is een bouwer, een verbinder en een dragende kracht in de gemeentelijke politiek. Madeleine staat met recht dichtbij de inwoners van onze gemeente. Wij zijn als CDA ontzettend blij dat Madeleine opnieuw lijsttrekker wil zijn."

Madeleine Bakker-Smit: "Ik ben verheugd dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om de lijst bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen te leiden. Ik wil me graag de volgende periode weer inzetten voor de inwoners van onze prachtige gemeente. We hebben met het CDA in deze collegeperiode al het nodige bereikt, en willen die lijn na de verkiezingen van 2018 graag voortzetten."

Reageer als eerste
Meer berichten