Logo biltschecourant.nl


Open repetities bij de Koninklijke Biltse Harmonie

Speel je een blaasinstrument of slagwerk en ben je op zoek naar een leuk orkest? Of wil je een instrument leren spelen? Kom dan een kijkje nemen tijdens de open repetities bij de Koninklijke Biltse Harmonie (KBH) van 21 t/m 23 juni.

De KBH is op zoek naar nieuwe muzikanten, van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Tijdens de open repetities is iedereen van harte welkom om mee te spelen of te komen luisteren en zo de sfeer  te proeven van het samen muziek maken bij de KBH. Op woensdag 21 juni zijn er open repetities van het Leerlingen Harmonieorkest  (15.30-16.15 uur) en van de Melodie Percussiegroep (19.30-21.30 uur). Op donderdagavond 22 juni repeteert de Weathertown Bigband (20.00-22.00 uur) en op het vrijdagavond 23 juni het Klein Harmonieorkest (18.30-20.00 uur) en het Groot Harmonieorkest (20.15-22.30 uur).

Het Leerlingen Harmonieorkest is bedoeld voor muzikanten die net les hebben, en het Klein Harmonieorkest voor muzikanten met een HaFaBra diploma A. In de andere onderdelen van de vereniging spelen meer ervaren muzikanten met een HaFaBra B of C diploma. Het Groot Harmonieorkest bestaat uit ongeveer 80 muzikanten en staat sinds begin juni onder leiding van Vincent van den Bijlaard. De Melodie Percussiegroep (MPG) repeteert elke woendagavond  onder leiding van Arie Roelofsen. De MPG speelt in een bezetting van snaredrums, marimba's, vibrafoon's en ander melodisch instrumentarium. De Weathertown Bigband repeteert om de week onder leiding van Marc van den Bosch en brengt muziekstijlen van jazz tot pop en rock samen tot een solide eigen sound.  

Alle open repetities vinden plaats in ons verenigingsgebouw ‘De Harmonie’, Jasmijnstraat 6b in De Bilt. Meer informatie? Zie www.biltseharmonie.nl of stuur een mail naar secretaris@biltseharmonie.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten