Logo biltschecourant.nl


Emmaus zet zich al jaren in voor verbetering van de leefomstandigheden van de allerarmsten in de wereld. Dit doen zij mede door het hoofdaandeel van hun opbrengsten te doneren aan kleinschalige goede doelen, die zich bezighouden met verbetering van het onderwijs, persoonlijke hygiëne en de aanleg van waterleidingen en rioleringen.
Emmaus zet zich al jaren in voor verbetering van de leefomstandigheden van de allerarmsten in de wereld. Dit doen zij mede door het hoofdaandeel van hun opbrengsten te doneren aan kleinschalige goede doelen, die zich bezighouden met verbetering van het onderwijs, persoonlijke hygiëne en de aanleg van waterleidingen en rioleringen. (Foto: Astrid van Walsem)

Emmaus doneert aan onderwijs

Tijdens de Marktdag overhandigde Emmaus een cheque van 4000 euro aan Anco de Rooij, voorzitter van de marktdagcommissie. Het geld is bestemd voor het onderwijsproject in Nicaragua.

De Bilt - De opbrengst van de Marktdag zal geheel ten goede komen aan de drie goede doelen die deze dag centraal stonden. Emmaus was vooral van het onderwijsproject in Nicaragua erg gecharmeerd, omdat het naadloos aansluit op de activiteiten van Emmaus. De keuze van de projectcommissie van Emmaus was hierdoor snel gemaakt. Anco van Rooij nam de cheque dankbaar in ontvangst.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox