Foto: Lex Jansze

Zestig jaar een paar!

Hilbrand & Corrie Jansze ontmoetten elkaar meer dan 60 jaar geleden op de trouwerij van de broer van Hilbrand Jansze. Drie jaar later, op 12 september, waren Hilbrand en Corrie 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester van De Bilt, Ebbe Rost van Tonningen, kwam het diamanten bruidspaar thuis feliciteren.

Regio - De bruidegom is geboren in Voorhout op de boerderij van zijn ouders. De bruid is geboren op de Adelaarstraat bij de Molen in Utrecht. Samen zijn ze gaan wonen in Sassenheim en kregen daar drie kinderen.

Na zeven jaar zijn ze verhuisd naar Utrecht, waar de bruid als kleuterleidster gewerkt heeft bij de kleuterschool op de Regentesselaan in Utrecht. De bruidegom heeft meerdere betrekkingen gehad, waarvan de laatste bijna twintig jaar bij de Richard Hooglandstichting in Utrecht als Hoofd van de Economische en Administratie dienst.

In 1973 zijn ze verhuisd naar De Bilt en zijn ze gaan wonen op de Waterweg. Inmiddels wonen zij al 44 jaar in de gemeente De Bilt op meerdere adressen, nu op de Noord-Houdringelaan in Bilthoven. Op de leeftijd van 85 en 87 jaar en negen kleinkinderen verder wonen zij nog met veel plezier zelfstandig binnen het wooncomplex
d'Amandelboom in Bilthoven.

Ingezonden door Lex Jansze

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox