Foto: Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Pluk de dag PINK bij Alexander Monro

Op zaterdag 9 september vond voor de derde keer Pluk de dag PINK in het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven plaats.

Bilthoven - (Ex-)borstkankerpatiënten hebben een prachtige, inspirerende dag vol ervaringen aangeboden gekregen. Van massages tot actieve workshops en informatieve presentaties. Gezien de positieve, hartverwarmende reacties na afloop mag ook deze editie weer als zeer geslaagd worden bestempeld.

Pluk de Dag is een dag van ontmoetingen, ervaringen en ontdekkingen. Inspireer elkaar en word geïnspireerd tijdens workshops en presentaties. Een dag om zelf aan het roer te staan, plezier te hebben, deelgenoten te ontmoeten, even geen patiënt te zijn, te lachen om jezelf en perspectieven te verkennen. Om jezelf te hervinden, inzichten op te doen, het onverwachte te ontdekken, te ervaren wat je samen kunt doen en de horizon te verplaatsen.

Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét landelijke, gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker, goedaardige borstaandoeningen, erfelijke aanleg, familiair verhoogd risico, screening en vervolgtrajecten vanuit het bevolkingsonderzoek.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox