Logo biltschecourant.nl


Foto: Jan Ruijne

JOSTA!

Column door Ike Bekking

Aanstaande zaterdag is het zo ver; dan vieren we het eerste eeuwfeest van Bilthoven.

We hebben een leuk en gevarieerd programma, van 'op de koffie bij Dudok' en een jubileumtaart bij TOP, tot poffertjes, en een palingrokerij. Ook grote namen zoals Buurman & Buurman en Nienke van Zappelin doen Bilthoven aan. Maar u kunt ook gewoon touwtje springen bij de Julianaschool.

100 Jaar Bilthoven vieren we met een eregast. De honderd-jarige mevrouw X die meerijdt in onze koets in de PARADE. Vertrek om 14.00 uur vanaf Jagtlust.

Bij een Jubileumjaar hoort een gepast logo, we schreven een wedstrijd uit en uit de veertig inzendingen kozen we het winnende logo dat zo mooi is dat we er een prijsvraag aan verbonden. U kunt tot en met vrijdag meedoen want a.s. zaterdag wordt onthuld welke vijf iconische Bilthovense gebouwen model stonden voor dit logo. Deelnamekaartjes vindt u in alle Bilthovense winkels. Meer informatie over de hele dag vindt u op Facebook en op de posters van de winkels in Bilthoven.

Wij hopen natuurlijk op een fantastische dag en gaan er van uit dat òf de voorspelde regen een dagje later valt òf dat u deze regen gewoon trotseert!

Doel van deze dag is om Bilthoven op de kaart te zetten, dat snapt u en dat is in het belang van IEDEREEN! Een bruisend centrum draagt bij aan een prettig woonklimaat.

Maar hoe organiseer je als winkeliers zo'n feestje als je weinig budget hebt en een deel van je dorp in zo'n trieste staat verkeert?

Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen is niet genoeg……..

JOSTA! Wij vroegen haar (Bureau Cassant) om ons te helpen deze klus te klaren, budget bijna nul.

De afgelopen maanden kwamen we bijna wekelijks bij elkaar en kregen we voor elkaar wat wij als winkeliers nooit hadden kunnen bereiken. JOSTA die de winkeliers met elkaar verbindt, die met de origineelste ideeën komt, die ons enthousiast wist te houden, die de moed nooit liet zakken en die wist dat ze maar een heel klein rekeningetje kon sturen.

Ik schrijf dit omdat u tot en met vrijdag kunt stemmen op beste ondernemer van het jaar 2017 en ik JOSTA (ZZP) graag nomineer omdat zij vol passie en overtuiging mensen, winkels en bedrijven met elkaar verbindt! Need I say more?

www.debiltseondernemer.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox