Logo biltschecourant.nl


Tijdens de Kunstmarkt bleek dat veel mensen geïnteresseerd zijn in fotografie.
Tijdens de Kunstmarkt bleek dat veel mensen geïnteresseerd zijn in fotografie. (Foto: Piet van Trigt)

Vervolg Kunstmarkt bij Fotoclub Bilthoven

Voor de fotoclubavond van 9 oktober aanstaande zijn de bezoekers van de kunstmarkt uitgenodigd die een workshop natuurfotografie hebben gedaan of die zich hebben laten portretteren door leden van de fotoclub.

Bilthoven - Reeds tijdens de Kunstmarkt is gebleken dat veel mensen geïnteresseerd zijn in fotografie en dat zij in clubverband meer willen ontdekken en leren. Er zijn enthousiaste reacties binnen gekomen op deze uitnodiging. Er zijn ook enkele belangstellenden die op vakantie zijn. Zij komen de eerstvolgende clubavond op 23 oktober.

Programma

Op het programma voor maandag 9 oktober staat voor de pauze portretfotografie. Alle portretten die op de kunstmarkt zijn gemaakt zullen worden bekeken, bewonderd en ook besproken. Zo doen wij dat altijd op de club. Dat gaat altijd in positieve sfeer en zo leren we van elkaar. In de pauze kunnen de belangstellenden nader kennis maken met de leden van de fotoclub. Daarna wordt het programma vervolgd met natuurfotografie met als thema: herfstfotografie. Wim Westland, een van onze leden, zal ons aan de hand van zijn foto's tips geven om de natuur nog mooier in beeld te brengen.

Datum en locatie

De avond begint maandag 9 oktober om 20.00 uur en wordt gehouden in zalencentrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4 in De Bilt.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox