Logo biltschecourant.nl


Foto: Zonnebloem

Zonnebloemgasten even te gast in Afrika

Op zaterdag 11 november waren 80 zonnebloemgasten van de afdelingen de Bilt-Bilthoven en Maartensdijk even te gast in Afrika.

Regio - Mulki Abukar, haar tantes, oma en vriendinnen, allen afkomstig uit Somalië, zorgden bij het WVT voor een fantastisch warm Afrikaans onthaal. Mulki nam onze zonnebloemgasten op boeiende wijze mee naar het leven op het Afrikaanse platteland. Aandachtig werd geluisterd naar wat Mulki te vertellen had. Intussen was er al een lekker kopje koffie geserveerd met popcorn en dadels, volgens Afrikaans gebruik. De blije lach van vele gasten was een feest om te zien. Uiteraard werd er een heerlijke Afrikaanse maaltijd geserveerd met voor ieder wat wils. Onze gasten genoten zichtbaar van al deze gezelligheid en voor men het wist werd het toetje al geserveerd. Met een moe, maar voldaan gevoel werd de middag om 19.00 uur afgesloten en stonden onze chauffeurs klaar om de gasten weer naar huis te brengen. We kijken terug op een zeer geslaagde Afrikaanse middag met grote dank aan Mulki, haar tantes, vriendinnen, oma en onze zonnebloemvrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je ook leuk om ons team te komen versterken dan ben je van harte welkom. Meld je dan aan via onze secretaris Maas van Apeldoorn op tel.nr. 030- 2080211 of via de mail mj.v.apeldoorn@casema.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox