Gert Smit van de Plus Supermarkt Bilthoven is door de jury gekozen tot 'De Biltse Ondernemer van het Jaar'. Op de foto Gert Smit met zijn vrouw en dochters. FOTO: Hans Lebbe
Gert Smit van de Plus Supermarkt Bilthoven is door de jury gekozen tot 'De Biltse Ondernemer van het Jaar'. Op de foto Gert Smit met zijn vrouw en dochters. FOTO: Hans Lebbe (Foto: Hans Lebbe)

Ondernemers in de prijzen

De Bilt - Woensdagavond 29 november werden de genomineerden onthaald en de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing 'Biltse Ondernemer van het jaar 2017' die dit jaar voor de zesde keer werd gehouden. De verkiezing stimuleert, inspireert, viert en geeft bekendheid aan het succesvol ondernemerschap in de gemeente De Bilt. Dit jaar werden in vier categorieën prijswinnaars bekend gemaakt. Prijswinnaars mogen zich Ondernemer van het Jaar noemen en dienen als voorbeeld voor andere ondernemers. In het gemeentehuis van de gemeente De Bilt werd in aanwezigheid van de burgemeester, wethouder, oud winnaars, de juryleden en alle ondernemers van de gemeente De Bilt de winnende ondernemers bekend gemaakt. In de categorie Biltse Ondernemer van het Jaar werd Gert Smit van de Plus Supermarkt Bilthoven uitgeroepen tot winnaar. De andere winnaars zijn: categorie Biltse Starter van het Jaar: Diana van Esveld van Jouw Werk Uitzendbureau (Maartensdijk) - categorie Biltse Middenstander van het Jaar: Evert Boshuis van Rijwielpaleis Bilthoven - categorie Duurzaamste Biltse Ondernemer van het Jaar: Sonne Copijn van Bijen & Bedrijf (Groenekan) - de Oeuvre Award: Ike Bekking van de Bilthovense Boekhandel en Boekhandel Bouwman. De winnaars van De Biltse Ondernemer van het jaar krijgen ook dit jaar de bronzen wereldbol van Luigi Amati uitgereikt.

Criteria

De criteria waarop de kandidaten worden beoordeeld zijn 'Klantgerichtheid', 'Passie en overtuiging', 'Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen', 'Continuïteit', 'Een voorbeeld zijn voor anderen' en 'Economische bedrijvigheid van de onderneming vindt plaats in de gemeente De Bilt.' De jury hanteert daarnaast nog per categorie specifieke criteria.

De jury bestond dit jaar uit: Ebbe Rost van Tonningen (voorzitter) wethouder gemeente De Bilt, Frans van Beek notaris bij Notarissen Houwing van Beek, Jelle Braak vicevoorzitter Business Contact de Bilt (BCB), Migchel Dirksen directievoorzitter Rabobank Rijn en Heuvelrug, Lars Rikze lid Lions Club De Bilt- Bilthoven. FOTO: Hans Lebbe

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox