K'zz Voice.
K'zz Voice. (Foto: K'zz Voice)

Koor K'zz Voice op Top 2000 live!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats.

Bilthoven - Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die gratis toegang biedt aan 800 mensen. Daarnaast vinden op andere plekken in Hilversum optredens plaats.

Ook het Bilthovens koor K'zz Voice (spreek uit als Kees Voice) treedt op tijdens dit evenement. K'zz Voice is een gemengd vijfstemmig close harmony koor van meer dan 20 enthousiaste muziekliefhebbers. Onder enthousiaste leiding van dirigent en pianist Martin Rudolph zingen zij jazz, soul, blues, gospel en latin.

Het koor is in januari 2014 opgericht door enkele ouders van de Werkplaats Kindergemeenschap uit Bilthoven. Inmiddels heeft het koor ook een paar leden die niet aan de school verbonden zijn. Naast een regulier repertoire zingt het koor ook kerstnummers, die de afgelopen weken tijdens meerdere optredens te horen zijn geweest. Nu kijkt K’zz Voice uit naar het zingen van Top 2000 nummers als Ain't got no life van Nina Simone en I wish van Stevie Wonder. Alle karakteristieke close harmony arrangementen van het koor zijn door dirigent Martin zelf geschreven.

K'zz Voice is 30 december te beluisteren in Foodhall Mout op het Marktplein om 12.30 uur en in Winkelcentrum Hilvertshof om 15.30 uur.

Meer info op: kzzvoice.jimdo.com

Meer berichten
Shopbox