De heer en mevrouw Van Rossum en de heer Ravelli genoten zichtbaar van de lunch. FOTO: Babs van Geel
De heer en mevrouw Van Rossum en de heer Ravelli genoten zichtbaar van de lunch. FOTO: Babs van Geel (Foto: Babs van Geel)

Geslaagde campagne EET met je Hart

door Astrid van Walsem

De Bilt - Maandag 19 februari werd door burgermeester Van Zanen en burgermeester Potters bij restaurant DANEL in Utrecht de campagne EET met je Hart met een feestelijke lunch afgesloten. Beide burgermeesters maakten hier gezamenlijk de totaalopbrengst bekend.

Met veel enthousiasme hebben ruim 70 restaurants en kleine (horeca)ondernemers uit Utrecht en De Bilt deelgenomen aan de jaarlijkse restaurantcampagne EET met je Hart in november en december vorig jaar. Met de opbrengst organiseert de Stichting Met je Hart waardevolle, terugkerende, ontmoetingen voor kwetsbare ouderen uit Utrecht en De Bilt.
Mijntje Bos, een van de vrijwilligsters uit De Bilt; 'Het was een bijzondere gelegenheid waarbij horeca ondernemers met onze ouderen samen aanschoven aan een feestelijke lunch. En ook nog eens in het bijzijn van twee hele betrokken burgermeesters die samen het prachtige bedrag bekend maakten dat is opgehaald door de horeca in Utrecht en De Bilt: 28883,10 euro. Daar kunnen wij weer veel mooie ontmoetingen van gaan organiseren.'
Daarnaast werd ook de initiatiefneemster van de landelijke stichting Met je Hart, Babs van Geel in het zonnetje gezet. Zij kreeg door de burgermeester Van Zanen de Domtoren in Goud opgespeld. Deze onderscheiding is een blijk van waardering voor vrijwilligers die zich voor de stad en het vrijwilligerswerk hebben ingezet.

Meer berichten