De Bilthuysen in De Bilt opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Het thema van dit jaar is 'Maak kennis met kunde'. 
De Bilthuysen in De Bilt opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Het thema van dit jaar is 'Maak kennis met kunde'. 

De Bilthuysen tijdens Week van Zorg

Van 12 tot en met 17 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Tijdens deze week openen ruim duizend locaties in Zorg en Welzijn hun deuren voor belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers.


De Bilt - In deze week kunnen zij komen kijken naar het werk van medewerkers en vrijwilligers die zich dagelijks met passie en professionaliteit inzetten voor hun cliënten. Het thema dit jaar is 'Maak kennis met kunde'.


De Bilthuysen

Ook De Bilthuysen zet tijdens de Week van Zorg en Welzijn haar deuren open. Er is een activiteitenprogramma opgesteld, waarbij het mogelijk is een kijkje te komen nemen, mee te doen en in gesprek te gaan met onze waardevolle medewerkers en vrijwilligers. Hapjes en drankjes zijn er voor iedereen

Zaterdag 10 maart

Van 13.30 uur tot 16.30 uur
Een wandeling met bewoners en een optreden van het 30-koppig Santykoor Nootdweer

Locatie Weltevreden, restaurant Bij de tijd, Prof. Dr. P J W Debeyeweg 1, De Bilt


Maandag 12 maart

Van 13.45 uur tot 15.30 uur
Open muziekmiddag is opgeluisterd door Lodewijk van de Linde

Locatie De Biltse Hof, restaurant De Lindetuin, Prof. Bronkhorstlaan, Bilthoven

Dinsdag 13 maart

Van 14.30 uur tot 16.00 uur
Samen met bewoners bloemschikken

Locatie De Koperwiek, Koperwieklaan 3, Bilthoven

Meer berichten