De jaarlijks rommelmarkt van de scoutinggroep Ben Labre is dit jaar op 7 april. FOTO: Ben Labre
De jaarlijks rommelmarkt van de scoutinggroep Ben Labre is dit jaar op 7 april. FOTO: Ben Labre (Foto: Ben Labre)

Rommelmarkt Scoutinggroep Ben Labre

Scoutinggroep Ben Labre in De Bilt heeft ook dit jaar weer een grote rommelmarkt op zaterdag 7 april tussen 10.00 en 14.00 uur in het clubgebouw.

De Bilt - "Scoutinggroep Ben Labre is een lokale organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om een goed en gevarieerd programma aan de jeugd te kunnen aanbieden," vertelt marktcoördinator de Jong. "Wij vinden dat scouting een maatschappelijke taak binnen De Bilt heeft en willen daarom voor iedereen toegankelijk zijn. Vandaar dat wij er elk jaar weer hard aan trekken om de Rommelmarkt tot een succes te maken. Het is niet alleen leuk voor het dorp, het is ook goed dat veel spullen een tweede kans krijgen. Daarnaast is het de belangrijkste inkomstenbron voor Ben Labre."

Tussen 3 april en 6 april kan men overtollige boeken, huisraad of speelgoed aanleveren bij het clubgebouw achter de Michaëlkerk, Kerklaan 33A De Bilt. Dit kan tussen 10.00 en 12.00 uur, van 13.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. (vrijdag 6 april tot 12.00 uur). U kunt ons ook vragen langs te komen als u niet in staat bent het zelf te brengen. Maak daarvoor een afspraak via tel: 06-13637304 of email: rommelmarkt@benlabre.nl. De Scouting is blij met alle bijdragen, maar mag geen grote meubelstukken, computers, witgoed of chemicaliën aannemen. Voor actuele informatie: www.benlabre.nl of bekijk de Facebookpagina.

Meer berichten