Foto: Marie-Louise Geurtsen

De Smaak van Maartensdijk

Door Edwin Plug

Vanuit het verenigingsleven wordt er regelmatig een beroep gedaan op de lokale ondernemers voor sponsoring in geld of natura. Zonder de bereidwillige medewerking van de ondernemers zouden er waarschijnlijk minder activiteiten op laagdrempelige wijze plaats kunnen vinden in elk van de kernen van de gemeente. Als voorzitter van Stichting Vierstee 2.0 weet ik daar ook alles van. Ook wij hebben al veel mooie activiteiten kunnen en mogen organiseren, waarbij wij hebben mogen rekenen op de steun van de lokale ondernemers.

Als Stichting Vierstee 2.0 vinden wij het daarom de hoogste tijd om iets terug te doen voor de ondernemers. Dit door de organisatie van "de Smaak van Maartensdijk", een evenement dat zal plaatsvinden op zaterdag 21 april aanstaande. De Vierstee zal voor deze dag worden omgetoverd tot een soort markthal, waar ontmoeten, proeven en genieten centraal zal staan. Ondernemers die iets doen op het gebied van voeding kunnen zich op deze culinaire "marktdag" presenteren en bezoekers op een informele en gezellige sfeer kennis laten maken met hun product(en). Er zijn al diverse ondernemers die hun medewerking hebben toegezegd en die een marktkraam hebben gereserveerd.

"iets terug doen voor de
ondernemers"

Bent u ondernemer of werkzaam bij een bedrijf dat iets met eten te maken heeft, dan zou ik het leuk vinden u ook op 21 april te mogen verwelkomen. Meldt u aan en laat potentiële klanten en andere bezoekers op een andere wijze kennismaken met hetgeen u te bieden heeft. Wellicht kunt u, al dan niet in samenwerking met leveranciers, producten aan het publiek presenteren en het een en ander laten proeven. Natuurlijk is er de ruimte om ook uw producten te verkopen en zo de mensen ook iets van "de Smaak van Maartensdijk" mee naar huis te laten nemen.

Het evenement is natuurlijk niet alleen voor de lokale ondernemers. Iedereen die in lekker eten en/of gezonde voeding geïnteresseerd is, is op 21 april a.s. ook van harte welkom in de Vierstee te Maartensdijk. Voor de ondernemers is het immers leuk als er zoveel mogelijk publiek komt. Samen is leuker, dus noteer de datum van 21 april vast in uw agenda!

Voor meer informatie, zowel voor ondernemers als iedereen die graag langs wil komen op 21 april, verwijs ik graag naar de website van onze stichting: www.Vierstee.nl. En wilt u met een marktkraam of stand deelnemen aan "de Smaak van Maartensdijk"? Neem dan contact op met communicatie@vierstee.nl.

www.Vierstee.nl

communicatie@vierstee.nl.

Meer berichten