Steunpunt Mantelzorg organiseert samen met Tap DELA op zondag 22 april om 15.00 uur op Domstede een klassiek concert, exclusief voor mantelzorgers.
Steunpunt Mantelzorg organiseert samen met Tap DELA op zondag 22 april om 15.00 uur op Domstede een klassiek concert, exclusief voor mantelzorgers. (Foto: NNVE)

Klassiek concert voor mantelzorgers

Steunpunt Mantelzorg organiseert samen met Tap DELA, hoofdsponsor van de Nieuwe Philharmonie Utrecht, op zondag 22 april om 15.00 uur op Domstede een klassiek concert, exclusief voor mantelzorgers. De organisatoren verzorgen graag een mooie en volledig verzorgde middag met koffie/thee vooraf en een nazit met een drankje en een hapje. Per mantelzorger zijn twee kaarten beschikbaar.

Johannes Leertouwer is naast dirigent en artistiek leider van de Nieuwe Philharmonie Utrecht (NPU), ook hoofd van de afdeling jong talent van het Conservatorium van Amsterdam.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft hij een afwisselend programma samengesteld waarin hij iedereen graag laat kennismaken met enkele jonge toptalenten van het conservatorium. Samen met een ensemble van topmusici van het orkest zal ook het prachtige Derde Brandenburgs Concert van Bach worden gespeeld.

Johannes Leertouwer: "Voor dit concert heb ik gekozen voor een programma met jonge talenten van de Sweelinck Academie, de landelijke opleiding voor jong muzikaal toptalent van het Conservatorium van Amsterdam, waar ik leiding aan geef. Het is heerlijk om te ervaren hoe gepassioneerd en liefdevol de jonge musici met de muziek bezig zijn en hoe ze hun best doen om hun talent zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma zowel kenners als leken een inspirerende middag zal bezorgen. Als mantelzorger bent u gewend zich in te zetten voor een ander. Daarom verheug ik mij erop juist u met dit concert te mogen troosten, inspireren of sterken."

Datum: zondag 22 april.
Ontvangst: Vanaf 14.30 uur.
Programma: 15.00 uur – 17.00 uur.
Locatie: Domstede, Proostwetering 8 te Utrecht
Toegang: Gratis.

Het concert is voor mantelzorgers die zorgen voor iemand uit De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westbroek. Aanmelden: voor vrijdag 20 april per mail, mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch 030-7271556.

Voor aanmelding, informatie en ondersteuning kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg De Bilt

Meer berichten