Kinderopvang t-Mereltje Bilthoven De Bilt Opa en Oma High Tea FOTO: Hans Lebbe
Kinderopvang t-Mereltje Bilthoven De Bilt Opa en Oma High Tea FOTO: Hans Lebbe

Opa en Oma High Tea bij 't Mereltje

Het was onlangs een drukte van belang tijdens de Opa en Oma High Tea op alle vestigingen van Kinderopvang 't Mereltje. Op alle locaties waren de grootouders uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen bij de kinderopvang. Bovendien konden zij genieten van een High Tea met zelfgemaakte lekkernijen én met lekkernijen van Bubbles & Blessings.

Elke vestiging had er een eigen feestje van gemaakt. Binnen, buiten, overal was wat te doen en vertelden de medewerkers van 't Mereltje over hun werk en de kinderopvang. "Het is vaak voor grootouders even wennen als hun kleinkind naar de kinderopvang gaat", vertelt Jacqueline Teunissen directeur van 't Mereltje. "In hun tijd was dat nog niet en is het soms moeilijk te begrijpen.

Met deze dag geven wij hen de kans om een kijkje in de in onze kinderopvang te nemen, waardoor ze een beter gevoel krijgen over de opvang van hun kleinkind en dat we een echt thuis voor hun kleinkinderen bieden."

"Op deze middag hebben we de inzameling voor KiKa in het middelpunt gezet van onze activiteiten", vertelt Merel van Oorschot, manager 't Mereltje. "Speciaal voor deze middag hebben we een boek ter beschikking gesteld 'Raad eens hoeveel ik van je hou'. Bij elke donatie vanaf twee euro kregen de opa's en oma's het boek mee naar huis". Ook was er door de leiding cakejes gebakken en door de kinderen verkocht. De opbrengst hiervan ging ook in de collectebus van Kika!

Het was een zeer geslaagd evenement. Grootouders en ook ouders en alle kinderen, alles liep door elkaar heen, deed spelletjes met elkaar, gingen samen kijken op hun plekje in 't Mereltje. De grootouders lieten zich bovendien maar al te graag verwennen met lekkernijen. "Volgend jaar weer!" werd er enthousiast gereageerd.

Meer berichten