Donatie voor herinrichting van Stichting De Vierstee op 21 april 2018.
Donatie voor herinrichting van Stichting De Vierstee op 21 april 2018. (Foto: )

Lions Club De Bilt - Bilthoven kiest nieuwe goede doelen

Om het jaar kiest Lions Club De Bilt - Bilthoven nieuwe goede doelen die zij steunt. Heb je een suggestie voor een lokaal goed doel dat steun verdient? Dan kan je jouw suggestie insturen via de speciale website: www.lionsclubdebiltbilthoven.nl/lokaal-goed-doel. Uit alle aanmeldingen kiest de Lions Club dan de goede doelen die zij blij gaan maken.

De Bilt/Bilthoven - Met de activitieten die de Lions organiseren, zoals de Ondernemer van het Jaar en het hakken van hout, steunt zij lokale goede doelen. Enkele voorbeelden zijn voetbal tenue's voor kinderen van vluchtelingen, reiskosten voor ziekte behandeling in Amerika en extra lesmaterialen voor kinderen met een leerachterstand. Verder zetten zij zich in voor flora en fauna samen met Utrechts Landschap, nieuwe paarden voor de Maxima manege in Bilthoven, de voedselbank in De Bilt, een nieuwe nachtkijker voor de boswachter en recentelijk de herinrichting van de Vierstee in Maartensdijk.

Suggesties zijn welkom

In alle gevallen geldt dat de donatie net wel het verschil maakt om de levenskwaliteit van het individu en zijn omgeving te verbeteren. Dat kan met vele kleine en soms ook iets grotere bedragen. Als je zelf een goede suggestie hebt voor een goed doel, kan je die voordragen via de website van de Lions: www.lionsclubdebiltbilthoven.nl/lokaal-goed-doel

Meer berichten