Boven links naar rechts: Eva, Lot, Eke, Merel, Nanieck en Julie
Boven links naar rechts: Eva, Lot, Eke, Merel, Nanieck en Julie (Foto: Michaelschool)

Naar Den Helder

Twee teams plaatsen zich

Buurtsportcoaches van MENS De Bilt organiseren jaarlijks voor de kinderen uit groep 7 en 8 uit de gemeente het Cruyff Court Toernooi. Van de winnaars van dit toernooi (dit jaar gehouden in maart) plaatst één jongens- en één meidenteam zich voor het officiële landelijke traject, beste team worden uit een deelname van 20.000 kinderen.

De Bilt - Na zowel de voorrondes als de kwartfinales te hebben gewonnen hebben de jongens- en meidenteams uit de Bilt ook op 2 juni in Almere gewonnen. Hierbij hebben zij zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap in Den Helder! Beide teams mogen daar met echte spelersbus en supporters naar toe! Mens De Bilt wenst beide teams, hun begeleiders en ouders heel veel succes tijdens dit mooie toernooi.

Cruyff Courts 6 vs 6 is een nationaal voetbalkampioenschap voor kinderen van 10 tot 12 jaar dat wordt georganiseerd door jongeren die hebben deelgenomen aan Heroes of the Cruyff Courts. Dit seizoen wordt het NK Cruyff Courts 6 vs 6 gespeeld op Willemsoord in Den Helder. Op zaterdag 16 juni strijden 10 jongens- en 10 meisjesteams om de titel 'Nederlands Kampioen Cruyff Courts 6 vs 6'. De spelers kunnen die dag niet alleen kampioen worden met de meeste doelpunten... De sportiefste teams die het meeste respect tonen voor de tegenstanders kunnen ook de Respect Award binnenslepen!

Meer berichten