Foto:

Veldhuizen Dakopbouwen koopt kavel op Larenstein

Veldhuizen Dakopbouwen heeft een kavel gekocht op bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven. Deze week is de verkoopovereenkomst getekend voor de Boskamer-kavel door eigenaar Geert Veldhuizen en wethouder Ebbe Rost van Tonningen.

De Bilt - Veldhuizen Dakopbouwen is een Biltse onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen, prefabriceren en plaatsen van compleet afgewerkte dakopbouwen naar wens van de klant. Ook in crisistijd wist de onderneming te groeien waardoor het huidige pand te klein is geworden. Veldhuizen Dakopbouwen staat op het punt om een compleet eigen pand te realiseren in één van de unieke Boskamer-kavels op Larenstein. Het bedrijf is nu nog gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw aan de P.C. Staalweg op Larenstein en heeft dus opnieuw gekozen voor een "thuisbasis" op Larenstein. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het ontwerp voor het gebouw en medio volgende jaar verwacht Veldhuizen het nieuwe pand op Larenstein te kunnen betrekken. Eigenaar Geert Veldhuizen: "Met deze stap kunnen wij verder invulling geven aan de ambitie om in toenemende mate op nationaal niveau actief te kunnen zijn. De keuze voor deze volledig in het groen gelegen boskavel sluit goed aan bij ons gebruik van duurzame natuurlijke hernieuwbare materialen waarmee we onze goed geïsoleerde producten realiseren."

Wethouder Ebbe Rost van Tonningen: "Mooi dat een succesvolle Biltse onderneming wederom voor bedrijvenpark Larenstein kiest en ook de samenwerking opzoekt met andere op Larenstein gevestigde ondernemers."

Bedrijvenpark Larenstein

Bedrijvenpark Larenstein is een aantal jaar geleden ontwikkeld om een plek te bieden aan bedrijven die het gemeentebestuur liever uit woongebieden wilde halen, zoals bijvoorbeeld tankstations en autobedrijven. De achterblijvende locaties konden ontwikkeld worden voor woondoeleinden.

Nog enkele kavels te koop

Op bedrijventerrein Larenstein verkoopt de gemeente nog enkele kavels. Wilt u meer informatie over de vestiging op Larenstein? Neem contact met ons op via ondernemersloket@debilt.nl.

Wilt u een bedrijf starten of zoekt u een nieuwe locatie voor uw bedrijf in gemeente De Bilt? Verspreid over de zes kernen van de gemeente De Bilt is er ruimte voor winkels, kantoren, bedrijfsruimte en life science bedrijven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijf te vestigen in gemeente De Bilt en via welke wegen u kunt zoeken. Neem contact met ons op via ondernemersloket@debilt.nl of kijk op www.debilt.nl/ondernemen.

Meer berichten