Op zaterdag 8 september 2018 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. FOTO: Martijn Koedijk fotografie
Op zaterdag 8 september 2018 vindt de jaarlijkse Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats. FOTO: Martijn Koedijk fotografie

Tiende editie met twee starts oldtimerroute tijdens Marktdag

Op zaterdag 8 september 2018 vindt de 10de editie van de Marktdag met Oldtimers plaats op Dorpsstraat. De oldtimers rijden in twee starts een mooie route door de regio. De tocht is circa 70 km.

Vanwege de grote belangstelling voor deelname aan de Oldtimerdag heeft de organisatie besloten om op 8 september een tweede start voor de route in te plannen. Er wordt dezelfde route gereden als de bij eerste start.

Inschrijven

De tweede start is om 12.00 uur. Deze start vindt uiteraard plaats onder grote belangstelling van het publiek vanaf de Dorpsstraat. Deelnemers keren echter na de route niet terug op de Dorpsstraat, maar op een nabijgelegen parkeerplaats (circa 250 meter). De inschrijving voor de tweede start staat nu open op onze website www.oldtimerdagdebilt.nl

Tijdens deze dag genieten de deelnemers van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. Vanaf 12.30 uur komen de deelnemers van de 1se start terug op de Dorpsstraat.

Bus27

Bent u niet in het bezit van een oldtimer, maar wilt u toch meerijden op deze dag, dan kunt u kaarten kopen voor Bus27. Er zijn twee mogelijkheden. 's Ochtends rijdt Bus27 mee in de route met de oldtimers en in de middaguren rijdt Bus27 een route van ca 30 km door de Gemeente De Bilt. De kaarten kosten respectievelijk 10 euro en 5 euro en zijn te bestellen via de website www.marktdagdebilt.nl.

Bus27 is een Leyland uit 1956 uit het wagenpark van het voormalig Gemeentelijk Vervoerbedrijf Utrecht. Het is een unieke ervaring om mee te kunnen rijden met deze mooie bus.

www.marktdagdebilt.nl / www.oldtimerdagdebilt.nl

Meer berichten