Burgemeester Sjoerd Potters kwam het 65 jarig bruidspaar Kees en Gerrie Verkuil- van der Laak persoonlijk feliciteren. FOTO: Els van Stratum
Burgemeester Sjoerd Potters kwam het 65 jarig bruidspaar Kees en Gerrie Verkuil- van der Laak persoonlijk feliciteren. FOTO: Els van Stratum (Foto: Els van Stratum)

Kees en Gerrie vieren hun briljanten huwelijk

De Bilt - Afgelopen zondag vierden Gerrie van der Laak (87) en Kees Verkuil (89) hun briljanten bruiloft. Het echtpaar gaf 65 jaar geleden elkaar het jawoord in het gemeentehuis van De Bilt. Gerrie en Kees leerden elkaar kennen in De Bilt, waar ze beiden ook woonden en zijn opgegroeid.

door Els van Stratum

Gerrie: "Ik was goed bevriend met een zus van Kees. Zij ziek werd ernstig ziek en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. In die periode was ik veel bij haar en kwam ik steeds meer in contact met Kees en we kregen verkering. De eerste kus kreeg ik van hem op de Burg. De Withstraat, ik weet het nog heel goed. De enige die wat moeite met onze relatie had was mijn vader. Hij wilde zijn dochter nog helemaal niet kwijt."


Kees: "We hebben 6 jaar verkering gehad voor we trouwden. Ik vond dat eigenlijk veel te lang. Maar het krijgen van een woning was in die tijd erg moeilijk."

Kees heeft 43 jaar gewerkt in de rijwielbranche op de Hessenweg. Gerrie heeft gewerkt in de gezinszorg. Kees en Gerrie hebben 5 kinderen, 7 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Afgelopen zaterdag heeft het echtpaar met de hele familie het jubileum gevierd in Zeist. Gerrie: "We hebben een heerlijke dag gehad samen, ondanks de regen."

Meer berichten