Bewoners van het complex aan de Francois Mauriacweg vieren het 40 jarig bestaan met een feestavond. De oudste bewoners samen met rechts de jongste bewoner Kai Christiaan van 6 weken. Door: Els van Stratum
Bewoners van het complex aan de Francois Mauriacweg vieren het 40 jarig bestaan met een feestavond. De oudste bewoners samen met rechts de jongste bewoner Kai Christiaan van 6 weken. Door: Els van Stratum (Foto: Els van Stratum)

Francois Mauriacweg viert 40-jarig bestaan met bbq

Het appartementencomplex aan de Francois Mauriacweg bestaat deze maand 40 jaar. Alie Valkema greep de gelegenheid aan en richtte een jubileumclubje op.

door Els van Stratum

De Bilt - Samen met Joke Mobach, Hans Minjon en Karel van Egmond werd een feestavond met bbq georganiseerd voor de bewoners van het complex. Alie: "Ik woon hier al vanaf het begin en heb ook een feest georganiseerd toen het gebouw 25 jaar bestond. Je groet elkaar wel op straat en weet van elkaar dat je buren bent. Deze feestavond geeft ons allemaal de gelegenheid eens met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en drankje. We hebben voor deze avond 26 aanmeldingen gekregen van bewoners." Gerrit de Gier woont er ook vanaf het eerste moment en is tevens samen met Joke Mobach een van de oudste bewoners: "Ik heb vanuit mijn woning prachtig uitzicht op het groen waar ik enorm van geniet. Er komen hier in de zomer heel wat fietsers voorbij." Op de parkeerplaats voor het gebouw stond afgelopen zaterdag een grote, feestelijk versierde party-tent met een bbq. De pittige regenbuien hebben de pret van de feestavond niet gedrukt. "Een leuk initiatief deze avond. Wat mij betreft mag dit ieder jaar plaatsvinden", vertelt een enthousiaste bewoner.

Meer berichten