Crowdfunding Eet Mee! verbindt

regionaal initiatief slaat vleugels uit

Stichting Eet Mee! uit De Bilt verbindt al ruim tien jaar mensen door etentjes bij mensen thuis mogelijk te maken. Studenten, vluchtelingen, ouderen, eigenlijk iedereen die zijn kring wil vergroten, treft elkaar aan tafel. Die ontmoetingen leiden tot bijzondere avonden, goede gesprekken en vaak tot blijvende contacten.

Nu is de droom van Eet Mee om nog meer mensen met elkaar te verbinden. Door een crowdfundingcampagne die onlangs van start is gegaan, probeert het Eet Mee team dat te bereiken. Eet Mee-etentjes brengen mensen uit de buurt met elkaar in contact, gaan sociale eenzaamheid tegen en bieden de kans om een ander verhaal te horen. Welke reden deelnemers ook hebben om mee te doen, Eet Mee maakt de juiste match op maat voor een gezellig etentje. Een team van professionals en vrijwilligers bouwt op dit moment aan een nieuw platform om de groei aan aanvragen te kunnen verwerken. Zo wordt Eet Mee toekomstbestendig en kan de groei doorgaan.

De crowdfundingcampagne duurt tot 31 oktober en heeft tot doel om 7.500 euro op te halen. Op www.dosupport.nl/stichting-eet-mee/ontmoeting-aan-tafel-in-heel-nederland is te zien hoe veel er al binnen is gekomen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden