Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan.
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. (Foto: )

Stichting Vier het Leven verzorgt waardevolle uitjes

Stichting Vier het Leven is al zo'n 5 jaar in De Bilt en Bilthoven actief en veel ouderen gaan inmiddels mee uit. Deze goede-doelen-organisatie organiseert theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen (65+) die dit niet meer zelfstandig willen of kunnen ondernemen.

Regio - Met een geweldig team vrijwilligers laat Vier het Leven ouderen genieten van activiteiten, zoals een bezoek aan de bioscoop, een concert of een theatervoorstelling. De ouderen worden thuis opgehaald door een gastheer/gastvrouw en samen met andere gasten genieten zij van een mooie avond uit. Na afloop van het uitje worden de deelnemers weer veilig thuis gebracht.

Gaat u ook met ons mee?

Bent u 65+ jaar en wilt u weer eens lekker uit? Vier het Leven verzorgt het vervoer, goede plaatsen in het theater, de entreekaarten en de consumpties. U betaalt een arrangementsprijs die per voorstelling verschillend is. Het nieuwe programma, voor de periode december 2018 tot en met februari 2019, kunt u kosteloos aanvragen op telefoonnummer 035-5245156. Het programma wordt dan per post toegestuurd, maar het is ook te vinden op: www.4hetleven.nl.

Meer berichten