Sandra Terlage (KiKa) met Jacqueline Teunissen en de drie Run for KiKa-deelnemers Mariska, Lenneke en Christa FOTO: Hans Lebbe
Sandra Terlage (KiKa) met Jacqueline Teunissen en de drie Run for KiKa-deelnemers Mariska, Lenneke en Christa FOTO: Hans Lebbe (Foto: Hans Lebbe)

't Mereltje haalt ruim 5500 euro op

Bilthoven - Tijdens de traditionele Eindejaarsbijeenkomst van Kinderopvang 't Mereltje werd KiKa verrast met een cheque van 5519,91 euro. Dit bedrag werd afgelopen jaar op vele manieren bij elkaar gebracht. Drie medewerkers van 't Mereltje deden bijvoorbeeld mee aan Run for KiKa en lieten zich sponsoren. Daarnaast werd het boekje 'Raad eens hoeveel ik van je hou' verkocht, een collecte gehouden tijdens de Opa en Oma-dag, er werd een eigen sponsorloop gehouden door drie BSO's van 't Mereltje en tenslotte deed ook Kinderopvang 't Mereltje een duit in het zakje. Sandra Terlage van Kika nam de cheque in ontvangst en was zichtbaar blij met de opbrengst. Zij meldde dat het volledige bedrag ten goede komt aan het onderzoek naar kanker bij kinderen.

Meer berichten