Foto:

Korte Boslaan weer in het groen gehuld

De Bilt - Na veel overleg en tekenwerk mag het resultaat na de rioolvernieuwing er zijn. De bewoners van de Korte Boslaan zijn blij dat na de vervanging van het riool, de laan weer is ingericht. In overleg met alle bewoners is gekozen voor Amerikaanse essen en vlinderstruiken.

Ruim twee jaar geleden begon het eerste overleg met de gemeente over de inrichting van de wijk Overbosch. De aanleiding was de vernieuwing van het riool en de kabels en leidingen. Het nieuwe riool zit in de grond, het wegdek met de rode rabatstroken en trottoir zijn vernieuwd en de bomen en de beplanting is geplant. Daarmee is de 1e fase van de vervanging van het riool in de wijk Overbosch in Bilthoven een feit.

De bewoners van de Korte Boslaan en hun laancommissie, Rianca Verduin en Frits Bijvoet, die het proces begeleid hebben, zijn tevreden over het eindresultaat én blij met de goede samenwerking met de gemeente. Daarom hebben zij vrijdagochtend 14 december Ewout Dekker (projectleider vanuit de Gemeente de Bilt) uitgenodigd om warme chocomelk samen met de bewoners te komen drinken op het eindresultaat!

Meer berichten