Bram Zanis werd door het bestuur nog eens in het zonnetje gezet. Julian, het 1000ste lid, kreeg als welkomstgeschenk een complete hengelset.
Bram Zanis werd door het bestuur nog eens in het zonnetje gezet. Julian, het 1000ste lid, kreeg als welkomstgeschenk een complete hengelset.

Topjaar voor HSV De Bilt

De hengelsportvereniging De Bilt vierde dit jaar haar 45-jarig bestaan met extra activiteiten voor haar leden. De lustrumactiviteiten oogstte veel waardering en werden dan ook druk bezocht. Maar twee onvoorziene zaken maakte 2018 echter tot een bijzonder jaar, een topjaar.

Of het nu de vele activiteiten waren, de jeugdkorting of gewoon een toenemende belangstelling voor de hengelsport, er was sprake van een extra toeloop van nieuwe leden. De vereniging groeide van 650 leden naar 1000 leden. De gezellige sfeer met name bij de vliegvisactiviteiten trekken veel nieuwe leden, wat ertoe leidde dat begin december het 1000e lid kon worden ingeschreven. Bij zijn inschrijving als jeugdlid kon Julian Leemans uit Bilthoven niet vermoeden dat hij het 1000e lid zou worden. Julian Leemans werd door het bestuur van de hengelsportvereniging in het kantoor van Sportvisserij Nederland van harte welkom geheten. Een prestatie die het jubileumjaar extra glans gaf was het Nederlands kampioenschap van vliegvisser Bram Zanis. Bram Zanis, lid van HSV De Bilt en uitkomend voor het vliegvisteam Elbi's Airflo angels werd opnieuw Nederlands kampioenschap vliegvissen. Bram werd in 2010 voor de 1e keer Nederlands kampioen vliegvissen, na 2 keer een tweede plaats in 2015 en 2016, nu voor de 2e keer Nederlands Kampioen. Een voortreffelijke erelijst.

Meer berichten