Foto: Hans Lebbe

Nieuwjaarsreceptie Jagtlust

Gezond, welvarend en harmonieus

Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie op Jagtlust kregen afgelopen donderdag een warm en muzikaal onthaal. Vuurkorven op de oprijlaan en bij binnenkomst Gluhwein en een optreden van zanggroep 'Sparks of Joy' uit Westbroek. Het enige dat miste was een dik pak sneeuw om de sfeer compleet te maken.

door Els van Stratum

Bilthoven – In de Mathildezaal stond het college klaar om de lange rij bezoekers de hand te schudden. Vijf dames van het Brandweerorkest zorgde voor de muziek in de zaal. Burgemeester Sjoerd Potters sprak halverwege de avond zijn nieuwjaarstoespraak uit en benoemde de grote opkomt, met een knipoog naar de gemiddelde leeftijd van 40 plus. "Daar gaat verandering in komen", sprak hij. Tijdens zijn toespraak liet hij weten dat er dit jaar een kinderburgemeester zal worden aangesteld. Verder gaf hij een serieuze, met een tikkeltje humor omlijste terugblik op 2018, de verkiezingen, de groei en wat er is bereikt. Met een positieve kijk op het nieuwe jaar om deze trend voort te zetten.

Sjoerd eindigde zijn toespraak met het uitbrengen van een toost en sprak drie wensen uit voor een gezond, welvarend en harmonieus nieuw jaar: "'Daadkracht' door ons sterker te maken voor een nog betere gemeente. 'Samenwerking' door het gemeenschappelijk belang boven het eigen belang te stellen en 'vertrouwen' door te geloven in de kracht van onszelf en van de anderen".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden