De expositieruimte wordt ingericht met onder andere werk van Erik Neimeijer voor de vernissage van 3 februari.
De expositieruimte wordt ingericht met onder andere werk van Erik Neimeijer voor de vernissage van 3 februari. (Foto: Els van Stratum)

Nieuwe expositie bij galerie Mi in Bilthoven

Op zondag 3 februari 2019 wordt om 14.30 uur de eerste expositie van Galerie Mi in 2019 geopend door burgemeester Sjoerd Potters.

Bilthoven - Op deze vernissage treedt een van de exposanten, Erik Neimeijer op. Erik is gitarist en zanger van de populaire Achterhoekse band Bökkers. Maar daarnaast is Erik een zeer succesvol schilder. Geïnspireerd door de Cobra beweging maakt hij grote kleurrijke doeken vol sfeer, kleur en figuren in tropische en iconische landschappen. Jan van Strien maakt abstracte bronzen mensfiguren in hun dagelijkse doen en laten. Het weglaten van delen geeft symbolisch de onvolmaaktheid van de mens weer. Saskia Hoeboer, haar werk kenmerkt zich door (delen van) menselijke figuren te boetseren van polymeerklei. Ien Sluyters maakt krachtige portretten en borstbeelden in klei die zij uiteindelijk omzet in gips, keramiek of brons. Marjon Deul laat in haar beelden 'leven en dood' en 'nieuw leven en vergankelijkheid' samenkomen door gebruik van oude poppen en dierlijke botten. Ien en Marjon vormen daarnaast samen het kunstenaarsduo Mainkunstenaars dat unieke wandsculpturen van staal maakt.
De vernissage is op zondag 3 febr. van 14 uur tot 17.30 uur.

Meer berichten