van links naar rechts: Maaike Drok (MENS De Bilt), Astrid Kloosterziel (MENS De Bilt), Peter Douwes (Oranjefonds)foto is gemaakt tijdens bekendmaking nominaties in Groenekan, Fort Voordorp.
van links naar rechts: Maaike Drok (MENS De Bilt), Astrid Kloosterziel (MENS De Bilt), Peter Douwes (Oranjefonds)foto is gemaakt tijdens bekendmaking nominaties in Groenekan, Fort Voordorp. (Foto: )

Appeltje van Oranje 'Sterk door Vrijwilligerswerk'

Ruim 160 organisaties hadden zich aangemeld voor de prestigieuze prijs van het Oranjefonds: het Appeltje van Oranje. Dé prijs voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij onze samenleving.

De Bilt - Uit die aanmeldingen zijn 40 organisaties uit het hele land genomineerd voor het Appeltje van Oranje, waaronder MENS De Bilt, met 'Sterk door Vrijwilligerswerk'! Afgelopen week was de halve finale in Groenekan, alle 40 organisaties brachten vol vuur hun mooie projecten voor het voetlicht. Zo ook MENS De Bilt. Slechts tien projecten konden door naar de eindronde. "De jury was erg onder de indruk van ons mooie project 'Sterk door Vrijwilligerswerk' waarbij we mensen met geheugenklachten en psychische kwetsbaarheid weer mee kunnen laten doen in de samenleving middels vrijwilligerswerk! Meedoen en Samen dat is waar MENS De Bilt voor staat! Komende maand komt het Oranjefonds naar De Bilt om zich op de hoogte te stellen van het reilen en zeilen van ons project. De einduitslag wordt eind mei bekend gemaakt door Koningin Maxima op Paleis Noordeinde. Mocht geïnteresseerd zijn in 'Sterk door Vrijwilligerswerk' : Maaike Drok of Astrid Kloosterziel: 06-16417082 / 06-4769323 of 030-7440595 of sterkdoorvrijwilligerswerk@mensdebilt.nl

www.mensdebilt.nl


Dit project wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Oranje Fonds, VSB fonds en van de regionale fondsen: KF Heinfonds, Stichting Mens en zijn Natuur, Stichting van Ewijck van Oostbroek en De Bilt Fonds


MENS De Bilt is de Biltse organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar en staan midden in de samenleving. We weten wat er leeft en willen graag dat iedereen meedoet. U kunt bij MENS De Bilt terecht met al uw vragen en ideeën over welzijn, wonen en zorg. We ondersteunen inwoners met goede ideeën en initiatieven en bieden hulp als het nodig is.

Meer berichten