Foto: Marie-Louise Geurtsen

DingDoen Markt

Edwin Plug - Veel verenigingen en goededoelenorganisaties zijn op zoek naar manieren om extra financiële middelen te werven voor hun activiteiten en tegelijkertijd hun doel/vereniging te promoten en onder de aandacht te brengen van het publiek. De grote vraag is vaak, hoe dit doel te realiseren. Als Stichting Vierstee 2.0, waarvan ik voorzitter ben, dragen wij goede doelen en lokale verenigingen een warm hart toe. Samen sterk hebben wij als stichting ook hoog in het vaandel staan. Na overleg met diverse verenigingen en organisaties hebben wij een plan bedacht waarin we de krachten bundelen en de verenigingen en organisaties helpen om extra financiële middelen binnen te halen.

Wat gaan we doen? Op zaterdag 18 mei a.s. organiseren we een DingDoen-Markt in de Vierstee; een gezamenlijke rommel-, curiosa- en activiteitenmarkt. Verenigingen, goededoelenorganisaties, bedrijven en particulieren enzovoort kunnen op deze dag één of meerdere kramen/tafels huren om producten (incl. tweedehands) aan te bieden en de activiteiten van de club te promoten.

'Krachten bundelen en elkaar helpen'

Er is één voorwaarde: de opbrengst moet ten goede komen aan de eigen vereniging of een vooraf gemeld goed doel. Activiteiten voor persoonlijk gewin zijn niet toegestaan. Heeft u spullen die u wilt verkopen? Huur dan één of meer kramen en verdien zo geld voor uw vereniging of goede doel! Bij inschrijving willen wij als stichting Vierstee 2.0 graag weten waar de opbrengst van uw verkoop naartoe gaat, zodat het een echte goede doelen markt wordt.

Naast de rommel- en curiosamarkt, organiseren we gelijktijdig een activiteitenmarkt. De toneelzaal van de Vierstee wordt hiervoor omgetoverd tot een gezellige Doen-markt waar leuke en bijzondere activiteiten kunnen worden georganiseerd. Er komt onder meer een podium waarop iedereen iets kan doen om op ludieke wijze extra geld binnen te halen of zijn/haar vereniging of goede doel te promoten. Heeft u hiervoor leuke ideeën, dan horen wij het graag!

Door op 18 mei tijdens onze DingDoen Markt met elkaar samen te werken, kunnen we ongetwijfeld meer bereiken dan iedere club apart zou kunnen realiseren. En wat is er nu mooier dan op die manier de krachten te bundelen en elkaar te helpen?

Wij hopen als Stichting Vierstee 2.0 op deze manier een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het versterken van de onderlinge banden binnen onze gemeente en samenleving en de goede doelen die extra geld hard kunnen gebruiken een steuntje in de rug te geven.

Meer informatie over onze DingDoen Markt en de inschrijfformulieren vindt u op www.vierstee.nl of kunt u krijgen via het e-mail adresinfo@vierstee.nl.

Meer berichten