Foto:

NL DOET Verrassingsdag

Vrijwilligers maakten de NL DOET DAG in Ontmoetingscentrum Rinnebeek tot een onvergetelijk dag voor alle bewoners, bezoekers, mantelzorgers en aanwezige buurtbewoners!

De Bilt - Een team van studenten van het ROC Beauty College Utrecht was op deze NL DOET Verrassingsdag in Rinnebeek aanwezig voor schoonheids- en kappersbehandelingen. Deze kanjers knipten mooie kapsels, trimden baarden, masseerden handen, lakten nagels dat het een lieve lust was, geweldig wat een betrokkenheid! Ook was er een team van Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Deze elf medewerkers deden spelletjes met bewoners, hielpen bij alle voorkomende karweitjes en konden zelfs tussen de buien door met de mensen wandelen en fietsen! Marjolein Cornet was er ook, zij is schoonheidsspecialiste in De Bilt, zij verzorgde heerlijke schoonheidsbehandelingen! Marjolein Teunissen, ook uit De Bilt, gaf weldadige massages. Ook met speciale dank aan Noor Smit die onder andere de high tea organiseerde en de lentesoep sponsorde. Ruud Tielsema van Run 4 Body en Mind die elke week een Tai Chi les verzorgt voor de bezoekers van het Ontmoetingscentrum Rinnebeek, gaf op deze NL Doet Verrassingsdag een extra rustgevende Tai Chi les, bedankt Ruud! Zorgboodschap, een onderdeel van Boon Food Group sponsorde de lunch voor alle vrijwilligers. Bloemenboutique Fonville sponsorde bloemen voor de vrijwilligers en Dille & Kamille verwende alle bewoners, bezoekers en vrijwilliger met een heerlijke geurzakje! Het Oranjefonds gaf een financiële bijdrage voor deze Verrassingsdag. Nogmaals allen hartelijk dank, u bezorgde alle bewoners, bezoekers, mantelzorgers en aanwezige buurtbewoners een onvergetelijke Verrassingsdag!

Ontmoetingscentrum Rinnebeek, Laurensweg 11 in De Bilt biedt vier dagen per week een gevarieerd activiteitenprogramma op maat aan mensen met dementie en ondersteund mantelzorgers met individuele aandacht, informatiebijeenkomsten, een ontmoetingsgroep en leuke gezamenlijke uitjes. Wij ontvangen heel graag nieuwe vrijwilligers want juist door hulp van vrijwilligers kunnen onze bezoekers extra aandacht krijgen en bijzondere activiteiten ondernemen. Heeft u wat tijd over en wilt u iets betekenen voor onze bezoekers bel of mail vrijblijvend naar 06 83807459 ocrinnebeek@debilthuysen.nl

Meer berichten