Filmcafé 'Fennameen'

Steunpunt Mantelzorg presenteert op 3 april de ontroerende, vrolijke en bijzondere film "Fennameen" in Theater Het Lichtruim. Een complete avond uit voor iedereen die zorg geeft of zorg ontvangt!

Na afloop van de film is er gelegenheid om in gesprek te gaan met Fenna en René, de hoofdpersonen uit deze documentaire en met Babette rgi, regisseur en filmmaker.

Het gesprek wordt geleid door Brenda Ott, huisarts en ouderengeneeskundige.

'Fennameen'' is een aangrijpend verhaal over de 86-jarige Fenna Gerlings, die vrijwel volledig blind is. Ondanks haar handicap is zij heel ondernemend en heeft zij een inspirerende levenslust. Haar maatje René maakt het mogelijk dat zij een veelzijdig en zinvol leven heeft. Ze trekken er samen veel op uit. Fenna is een toonbeeld van positief leven en gezonde veerkracht. Fenna en René vormen samen een perfect team.

Na afloop van de film is er een nagesprek o.l.v. huisarts en ouderengeneeskundige Brenda Ott over positief en gezond ouder worden. Speciale gasten: filmmaker Babette Bürgi en de hoofdpersonen Fenna Gerlings en René Saers.

De film is niet alleen voor mantelzorgers maar voor iedereen die geïnteresseerd is in zorgen voor iemand met een beperking en in positief en gezond ouder worden.

Toegang is gratis, reserveren via mantelzorg@mensdebilt.nl

Datum: 3 april
Tijd: Zaal open 19.15 uur, aanvang voorstelling 19.30 uur
Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
Aanmelden: mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch 030-727 15 56
Toegang: Gratis

Zorgt u intensief voor een ander in De Bilt? Of kent u iemand die dat doet? Voor aanmelding, informatie en ondersteuning kunt u terecht bij: Steunpunt Mantelzorg De Bilt, Henrica van Erpweg 2, 3732 BG De Bilt

Meer berichten