Marly Freij met een paar van de 30 schilderijen, die te zien zijn tijdens de expositie
Marly Freij met een paar van de 30 schilderijen, die te zien zijn tijdens de expositie (Foto: Geert-Jan Brouwer)

Jubileumexpositie van Marly Freij

Met een overzichtsexpositie bij Veldhoven Interieurs in Bilthoven viert de Zeister kunstschilder Marly Freij haar 15-jarig jubileum.

Marly Freij is een succesvol kunstschilder die, in de 15 jaar dat zij professioneel schildert, een heel eigen stijl heeft ontwikkeld. Dat haar werk breed gewaardeerd en verkocht wordt, blijkt onder andere uit het feit dat zij bij een aantal grote galeries ‘vaste kunstenaar’ is. Behalve bij haar vaste galeries heeft Marly de afgelopen 15 jaar bij verschillende professionele galeries in Nederland en in België geëxposeerd.

Dat Veldhoven Interieurs dit jaar 100 jaar bestaat was een mooie aanleiding om de krachten te bundelen en tot een feestelijke overzichtstentoonstelling te komen.

Tijdens de expositie is werk uit meerdere series te zien. Blikvangers zijn bijvoorbeeld abstracte landschappen en zeezichten. Daarnaast hangt bij Veldhoven een aantal vrouwenportretten in de haar kenmerkende stijl. Het zijn bijzonder kleurrijke schilderijen waarin pas na even kijken een prachtig vrouwengezicht ontdekt kan worden.

Marly houdt van expirimenteren met diverse materialen en technieken en zoekt telkens nieuwe uitdagingen. Dit heeft geleid tot een gevarieerde collectie. Voor een voorproefje kunt u haar website bezoeken (www.marlyfreij.exto.nl) of haar instagramaccount bekijken (marlyfreij_art).

De expositie is van 2 april tot 20 juni vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van Veldhoven Interieurs, Vinkenlaan 31 in Bilthoven.

Meer berichten