Benefiet Rotary diner op de Werkplaats Bilthoven

Ingestuurd bericht Rotary De Bilt Bilthoven

Het jaarlijkse benefiet diner voor Rotary De Bilt Bilthoven op 28 maart j.l. binnen de Werkplaats Kindergemeenschap was weer een groot succes. Een benefiet diner georganiseerd door VWO 5 leerlingen van de Werkplaats had dit jaar "Stichting Red een Kind" als goed doel gekozen. Stichting Red een Kind is een kleine organisatie met grote ambities: zoveel mogelijk kinderen uit Afrika en India uit armoede laten groeien.

De Rotary-leden kwamen aan op de WP, waar ze werden ontvangen met een aperitief. Toen de hele groep compleet was, werd er gedineerd in de mooi aangeklede zaal. Gedurende de avond was er muziek verzorgd door leerlingen van de school en na het hoofdgerecht was er een grote loterij met gesponsorde spullen. Dankzij de sponsoren: Van der Valk De Bilt, Slagerij Ad van Eck, Eko-Plaza, Groen Flora, p.doek, EVI, Michel Arendsen Kappers, La Fine Fleur bloemenatelier was de avond een groot succes. Aan het eind van de avond ontvingen wij nog een extra cheque van € 500 namens de Rotary leden en daarmee was de totale opbrengst bijna € 1500.
Het was één groot succes en iedereen ging met een glimlach naar huis.

De cheque van € 1500 zal binnenkort worden gedoneerd aan Stichting Red een Kind om kinderen in ontwikkelingslanden een toekomst te geven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden