Foto: Ronald Hoogendoorn

Start Nationale Diabetes Challenge op vrijdag 26 april

De Bilt, 11 april 2019

De informatieavond van woensdag 27 was een succes – er zijn al meer dan 20 deelnemers die vrijdag 26 april starten met wandelen. Mocht u aan willen sluiten – de groep start met de eerste wandeling op 26 april om 15:00 uur vanaf Paviljoen Beerschoten. Door de samenwerking met het GHC De Bilt zal er ook een praktijkondersteuner meewandelen.

Wandelen om het Diabetes Challenge Festival te halen

Omdat bewegen voor iedereen goed is, kunnen ook mensen zonder diabetes meewandelen – we houden rekening met ieders niveau. In september wandelen we samen met deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Diabetes Challenge Festival. De afstanden die u daar kunt lopen zijn 5, 10, 15 of 20 km.

Over ons
MENS De Bilt is de Biltse organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar en staan midden in de samenleving. We weten wat er leeft en willen graag dat iedereen meedoet. U kunt bij MENS De Bilt terecht met al uw vragen en ideeën over welzijn, wonen en zorg. We ondersteunen inwoners met goede ideeën en initiatieven en bieden hulp als het nodig is.

Meer informatie opvragen of inschrijven kan via een mail naar Maikel Rijdes, buurtsportcoaches@mensdebilt.nl of via de website van de Nationale Diabetes Challenge: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelgroepbeerschoten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden