Centrals opent seizoen

De Bilt - Met het pitchen van de eerste bal, door Teun van Miltenburg (zoon van de eigenaar van Eetcaf van Miltenburg en sponsor van de Centrals) is het honk- en softbalseizoen bij de Centrals zaterdag 13 april officieel geopend.

Het gooien van de symbolische eerste bal is een jaarlijks terugkerend feestelijk evenement voor de Centrals. De vereniging mag zich gelukkig prijzen met n aantal actieve sponsoren waarvan Eetcaf Van Miltenburg er een is.

Ondanks dat het waterkoud weer was werd de dubbel gespeeld door dames 1 Centrals tegen het Rotterdamse Neptunus softbal dames 1. De dames komen tegen elkaar uit in de Silver Leaque (bestaande uit 8 teams). De kou werd getrotseerd door spelers, scheidsrechters, trainers, coaches en publiek.

De eerste wedstrijd was spannend waarvan spelers en publiek zichtbaar genoten. De winst ging naar Neptunes, het eindigde in 14 in het voordeel van Neptunus. De tweede wedstrijd waren de dames van Centrals op stoom gekomen en lieten zich door niets en niemand tegenhouden. De tweede wedstrijd werd dan ook overtuigend gewonnen met een eindstand van 12-5 in het voordeel van Centrals.

Een goed begin van het nieuwe seizoen!

Meer berichten