Persbericht: Militair materieel voor de allerjongsten

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is een aantal militaire voertuigen rijker. Met de komst van vijf mini-jeeps voor kinderen van drie tot zeven jaar is het aanbod nu compleet. De mini-jeeps worden met ingang van zaterdag 20 april ingezet.

Aanbod

De mini-jeeps zijn een aanvulling op het bestaande materieel waar kinderen en volwassenen in kunnen (mee)rijden. Voor kinderen vanaf acht jaar zijn er de mini-tanks. Met de komst van de mini-jeeps wordt nu ook de jongste doelgroep bediend. Daarnaast kan jong en oud meerijden in een rupsvoertuig door de Arena. Paul van Vlijmen, directeur NMM: met deze activiteiten wil het NMM de beleving van de bezoekers vergroten.

Meivakantie

Van 20 april t/m 5 mei is het meivakantie en is er van alles te doen. Naast het rijden in voertuigen is er iedere laatste zaterdag van de maand een Tankparade; een parade in de Arena van o.a. een Leopard 1 tank en een M578 bergingstank. Een volledig overzicht van data, activiteiten en kosten staat op nmm.nl/meivakantie.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Park Vliegbasis Soesterberg

Verlengde Paltzerweg 1 3768 MX Soest

Meer berichten