Muziek bij en in Huize Gaudeamus

Algemeen

Met inachtneming van de geldende Corona-maatregelen is het gelukkig toch weer mogelijk om Huize Gaudeamus als muziekhuis zijn reputatie eer aan te doen. Op zondag 29 augustus a.s. om 15.00 uur vindt er een bijzonder tuinconcert plaats. 

Bilthoven - Het werk van componiste/dichteres Rozalie Hirs staat daarbij centraal. Het Luna Strijkkwartet zal samen met sopraan Keren Motseri, basklarinettiste Fie Schouten en fluitiste Marieke Schouten muziek van Rozalie Hirs uitvoeren. Deze uitvoeringen worden afgewisseld met door Rozalie Hirs voor te dragen gedichten uit haar nieuwe bundel oneindige zin, die op zaterdag 6 november a.s. in de Biltse Boekhandel zal worden gepresenteerd. Toegang tot het tuinconcert op 29 augustus is uitsluitend mogelijk na reservering via concerten.huizegaudeamus@gmail.com. Kaarten kosten € 10,- per persoon.

Op zondag 3 oktober gaat de serie koffieconcerten weer van start en hopelijk vanaf die datum weer elke eerste zondag van de maand om 12.00 uur. Het concert op 3 oktober wordt verzorgd door de in Bilthoven wonende Georgische pianiste Ketevan Sharumashvili, maar dit concert is al uitverkocht.

advertentie
advertentie