Regenton- en zonnebloemactie Natuurlijk! Maartensdijk

20 augustus 2021 om 10:49 Algemeen

De regentonnenactie van team Natuurlijk! Maartensdijk loopt goed! De regentonnen blijken populair, er zijn er al ruim honderd verkocht! En nog steeds druppelen er elke dag bestellingen binnen. Heb jij je tonnetje al rond? Bestellen is mogelijk tot en met zaterdag 28 augustus op www.natuurlijkmaartensdijk.nl!

Maartensdijk - In mei startte team Natuurlijk! Maartensdijk de actie ‘Wie kweekt de hoogste zonnebloem van Maartensdijk?’ Wat zijn de resultaten? Team Natuurlijk! Maartensdijk is benieuwd! Geef daarom uiterlijk zaterdag 4 september de hoogte van jouw zonnebloem door! Wie weet ben jij dit jaar de kweker van de hoogste zonnebloem van Maartensdijk! Mail de hoogte van je zonnebloem, je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en eventueel een mooie foto van de bloem door naar info@natuurlijkmaartensdijk.nl (let op: gewijzigd mailadres). Over de prijsuitreiking krijg je via de mail en via de Facebookpagina en website van Natuurlijk! Maartensdijk nog bericht!

Team Natuurlijk! Maartensdijk is een groepje enthousiaste Maartensdijkers die zich vrijwillig inzetten om de biodiversiteit in en om Maartensdijk een impuls te geven. Het team heeft ondertussen verschillende acties georganiseerd en uitgevoerd. Naast de bovengenoemde acties, zijn er nestkasten uitgeleend, wordt geprobeerd de rotonde bij de ingang van Maartensdijk te vergroenen en liggen er honderden ‘tweede hands’ bloembollen te wachten op een pootactie in het najaar. Team Natuurlijk! Maartensdijk werkt samen met lokale ondernemers en instanties. De regentonactie is mogelijk gemaakt door o.a. het Maartensdijkse bedrijf De Wiltfang.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie