De winactie van de Kwinkelier
De winactie van de Kwinkelier Foto:PR

Klanten van De Kwinkelier worden verrast met leuke winactie

6 augustus 2021 om 13:21 Algemeen

De hele maand augustus worden klanten van winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven verrast met een leuke actie. Bij iedere aankoop die ze in het winkelcentrum doen, maken ze kans om een heerlijke High Tea bij Bubbles & Blessings te winnen.

Bilthoven - Hoewel genoeg Bilthovenaren het buitenland weer durven op te zoeken deze zomer, genieten veel mensen ook van een ‘staycation’: een thuisblijfvakantie. Om de bezoekers van winkelcentrum De Kwinkelier te verrassen én te danken voor hun komst, houdt het winkelcentrum een actie. Bij iedere aankoop die klanten doen – van een T-shirt tot een taartje en van een handdoek tot een ijsje – maken ze kans op een High Tea Classique voor twee personen.

Hoe werkt het? Iedereen kan zijn of haar kassabonnen - inclusief ingevulde flyer – deponeren in de actiebrievenbus bij BienB aan de Kwinkelier 8 in Bilthoven. Begin september worden drie winnaars bekendgemaakt.

Bezoekers van het winkelcentrum die meer kopen, maken automatisch meer kans. Je mag kassabonnen namelijk onbeperkt inleveren! De actie loopt van 31 juli tot 31 augustus. Winkelcentrum De Kwinkelier heeft een divers aanbod van winkels, ruime openingstijden en een overdekte parkeerplaats met gratis parkeerplekken. Naast traditionele winkelformules krijgen ook nieuwe, lokale concepten een plek. Winkelen, boodschappen doen, ontmoeten, ontspannen en centraal wonen. Dat is waar de nieuwe Kwinkelier voor staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie