Afbeelding
Foto: Persgroep

Speelplek La Plata

24 augustus 2021 om 09:02 Algemeen

De Bilt - De gemeente De Bilt gaat samen met inwoners en overige belanghebbenden vier speelplekken opwaarderen naar wijkoverstijgende speelplekken. In kern De Bilt is dat de speelplek in de wijk La Plata bij IKC de Regenboogschool/ achter De Hessenweg. Een wijkoverstijgende speelplek is om te spelen, te sporten, te relaxen en elkaar te ontmoeten. Het is een plek voor jong en oud. 

Het opwaarderen van de speelplek in de wijk La Plata is onderdeel van het grotere herinrichtingsproject van het gebied rondom de IKC De Regenboogschool achter De Hessenweg. De gemeente is met bewoners van de wijk La Plata, basisschool De Regenboog, kinderdagverblijf Small Society én sportcoaches die actief zijn in de wijk in gesprek over de inrichting van de speelplek. Tijdens een aantal bijeenkomsten zijn veel ideeën aangedragen; voor de herinrichting én voor de invulling van spelen en bewegen op deze plek.
Aan de hand van de bijeenkomsten is er een schetsontwerp gekomen. Het is een ontwerp waarin de speelplek een parkachtige uitstraling krijgt met veel groen, bomen en slingerende paden.
In de komende maanden wordt het ontwerp voor de speelplek verder uitgewerkt. Wil je meedenken over de inrichting van de speelplek? Vul dan de online flitspeiling in via www.debilt.nl/laplataspeelplek. Deelnemen kan van 23 augustus t/m 26 september en vraagt enkele minuten van je tijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie