Chauffeur nodig? Het Meldpunt is weer open

25 juni 2021 om 15:06 Algemeen

Het Meldpunt is blij dat ze na ruim een jaar weer kunnen gaan rijden. Vanaf maandag 5 juli kunt u weer bellen (van 14.00 - 17.00 uur) als u een chauffeur nodig heeft voor uw afspraak bij de huisarts of in het ziekenhuis.

De Bilt - Om u goed van dienst te kunnen zijn, is MENS De Bilt nog wel op zoek naar telefonisten en chauffeurs, zowel mannen als vrouwen, jong en wat ouder zijn welkom.

Als telefonist zit u één middag per week (of twee weken) in het servicecentrum van MENS De Bilt, Molenkamp 60, om de aanvragen van de klanten aan te nemen. Vervolgens zoekt u een chauffeur bij de aanvraag en brengt de twee met elkaar in contact.

Als chauffeur haalt u op de afgesproken dag en tijd de klant op, brengt hem/haar naar de afspraak en na afloop weer naar huis. Hoe vaak u dit doet ligt aan het aantal aanvragen, maar ook aan de tijd die u zelf beschikbaar heeft.

Voor meer informatie of als u zich wilt opgeven als vrijwilliger: 030-228 77 99 (iedere werkdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur) of meldpunt@mensdebilt.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie