Afbeelding

Theater het Lichtruim mag weer!

15 juni 2021 om 14:14 Algemeen

Eindelijk was er goed nieuws voor de cultuursector: de theaters mogen weer open! Aangezien het theaterseizoen normaliter in juni op zijn einde loopt, heeft Theater het Lichtruim nog één mooie voorstelling voor je in petto: Alma, half concert, half theater, over de vrouw van Gustav Malher, die zelf ook prachtige muziekstukken componeerde. Daarna gaat Theater Het Lichtruim zich met nieuwe energie voorbereiden op het komende seizoen vanaf september.

In deze ontroerende voorstelling, half concert, half theater, staat Alma Mahler, de vrouw van de beroemde componist Gustav Mahler voor een moeilijke keuze: kiest zij voor haar eigen muziek of blijft ze de muze van Gustav? Maak het ontstaan mee van Mahlers zesde symfonie en laat je verrassen door de schoonheid van Alma’s zelden gehoorde muziek. Door actrice Anita van Soest en pianist Bas Verheijden. Er zijn slechts 30 bezoekers toegestaan, reserveer daarom snel je ticket!

Alma18 juni | 20.00 uur 

Seizoen

Intussen is het programma voor het nieuwe seizoen bijna klaar. De Internationale Pianoserie staat weer gepland: concerten van vooraanstaande pianisten op de eerste zondag van de maand. Ook de filmhuisfilms en boekverfilmingen komen weer voorbij. En uiteraard kun je genieten van veelzijdige theatervoorstellingen, zoals je van ons gewend bent. In de zomer hopen we het volledige programma te kunnen aankondigen.

Slot Zeist Slottuinconcerten 

Deze zomer kun je genieten van een vijftal concerten in het openluchttheater in de prachtige tuin van Slot Zeist, georganiseerd door Poppodium De Peppel en TivoliVredenburg. De week van 10 augustus staat in het teken van bijzondere concerten op deze mooie locatie; het beloven stuk voor stuk memorabele avonden te worden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie