Afbeelding

Beroependag op de Michaëlschool

5 juli 2021 om 09:37 Algemeen

“Wat wil jij later worden?”, na de jaarlijkse Beroependag van vrijdag 2 juli weten de leerlingen van Basisschool St. Michaël in De Bilt wel antwoord op die vraag. Van IT-professional tot event-manager en van microbioloog tot kapper: via tientallen vlogs, livestreams, en voor de kleuters ook ‘live’ op het plein, vertelden ouders én VIP’s de kinderen over hun werk. 

De Bilt - Vanwege corona waren de ouders dit jaar niet fysiek in de klas aanwezig, zoals andere jaren bij dit jaarlijks terugkerende evenement. Maar wat bleken de Michaël-ouders talentvolle vloggers! En via een live-stream vroegen de kinderen van groep 5 en 6 een dierenarts het hemd van het lijf. Ze kregen een mooie kijk in de keuken van zijn praktijk.

Burgemeester digitaal te gast

Er waren ook een paar heuse VIP’s digitaal te gast. Zoals de keepster van het Nederlands hockeyelftal en voetbalkeeper en Michaël-ster Hans van Breukelen. Hij maakte ooit zelf zijn start op deze basisschool. En wat een eer: burgemeester Sjoerd Potters maakte ruim een half uur de tijd om te videobellen met de leerlingen van groep 7 en 8 en beantwoordde al hun vragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie