Afbeelding
Aangeboden door sanitair kamer

Een hangend-toilet kopen

25 maart 2021 om 13:50 Algemeen

Ben jij van plan een nieuwe badkamer te laten plaatsen of de oude badkamer gedeeltelijk te vervangen? Lees dan vooral verder. Wellicht is een van onderstaande trends iets voor jou. 

Hangend toilet

Een hangend toilet heet zo, omdat deze wordt bevestigd aan de muur en dus niet op een voet staat. Het waterreservoir wat normaal gesproken zichtbaar is, wordt in dit geval ingebouwd en dus achter de wand geplaatst zodat deze niet onzichtbaar wordt. Voordelen hiervan zijn het makkelijk schoonmaken van het oppervlak onder de pot. Geen gedoe meer met moeilijk bereikbare plekken, maar met gemak schoonmaken. Daarnaast ook het ook een stuk ruimtelijker. Wil je een hangend-toilet kopen? Doe vooral online inspiratie op. 

Kleur

Groen is de kleur van dit moment. Overal duikt de kleur op, op veel verschillende manieren. Je kunt namelijk voor donkergroene tegeltjes gaan, maar een mosgroene betonlook wint ook steeds meer terrein. Groen (of een andere kleur naar wens) hoef je natuurlijk niet alleen op de muur te verwerken, maar kun je ook gebruiken voor de accessoires in de badkamer. In 2020 was de groene kleur al een ontzettende hype, maar ook in 2021 zet deze trend door. 

Allesbehalve wit

Je hebt het wellicht al kunnen opmaken uit de kleur trend hierboven, maar een steriel witte badkamer is niet meer van deze tijd. Juiste donkere en wat zwaardere kleuren zijn wat de klok slaat tegenwoordig. Natuurlijk is het wel erg mooi om deze donkere kleuren met wat lichtere kleuren te combineren. 

Retro look

Helemaal terug van weggeweest is ook de retrolook, maar dan in een modern jasje. Deze trend wordt ook wel de vintage badkamer genoemd waarbij materialen als teakhout veel gebruikt worden. Het is vooral belangrijk een open en ruimtelijk interieur neer te zetten met kleuren zoals mosterdgeel, variaties van het bovengenoemde groen en zelfs goud tinten komen hierin terug. Vergeet ook zeker niet de verlichting in de badkamer, want juist bij deze trend kun je hiermee spelen door een retro lamp op te hangen. Deze look kan zelfs krappe badkamers tot een echte eyecatcher omtoveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie