Afbeelding
Foto: Vincent Boon

Bezinningshuis biedt huis aan als bubbel

12 maart 2021 om 10:04 Algemeen

Stichting Het Bezinningshuis biedt haar huis nu ook aan alsbezinningsbubbel; Een plek om als familie of groep in gezamenlijkheid afscheid te kunnen nemen vaneen geliefde die niet lang meer te leven heeft. 

Hollandsche Rading - Tijdens deze pandemie worden we hoe dan ook geconfronteerd met vraagstukken rondom het levenseinde. Voor ongeneeslijk zieke mensen en hun naasten is het in een periode van lockdown, afstand houden en één bezoeker per dag, extra moeilijk om nabij te kunnen zijn. “Wanneer jijzelf of een van jouw dierbaren het leven los gaat laten, kan de nabijheid en aanwezigheid van geliefden een enorm verschil maken in hoe je dit proces ervaart. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor diegenen die achter blijven”, aldus Robin Zuidam, voorzitter en oprichter van de stichting. De stichting wil op deze manier tegemoetkomen aan de wens om op een rustige plek bij elkaar te kunnen zijn. Een groep van maximaal 8 personen kan het huis voor één of meerdere weken van het huis gebruik maken. Men kan ervoor kiezen zichzelf vooraf te laten testen, zodat de kans op besmetting met Covid19 nihil blijft. Wanneer de situatie erom vraagt is professionele begeleiding beschikbaar. 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten, kunt u een bericht sturen via de contactpagina op de website: www.bezinningshuis.nl/contact of telefonisch via 085-0043088

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie