Patioschool sluit 2020 af met een swingende Kerstbingo!

21 december 2020 om 11:49 Algemeen

De Bilt - Op vrijdagavond heeft het bestuur van de oudervereniging van de Patioschool een kerstbingo georganiseerd voor 240 leerlingen, ouders en leerkrachten. Het was een groot succes met een opkomst van 114 verbindingen. Een geweldige manier om samen de vakantie in te luiden en 2020 af te sluiten.

De prijzen die werden uitgereikt zijn uiteraard allemaal van lokale ondernemers afkomstig; heerlijke oliebollen van de banketbakker, vers gedraaid ijs en een dinerbon voor het hele gezin voor een etentje to go!

De bekendste lokale entertainer DJ Michel, medeorganisator van onder andere het jaarlijkse Sinterklaasfeest in het Oude dorp, is zelf opgegroeid in De Bilt en altijd in voor een feestje. Dat werd vandaag weer volop bewezen!

Zelfs online werd de verbinding door iedereen gevoeld en gevierd. Er werd volop gelachen en gedanst. De muziekbingo was een spannend spelelement. Zo’n avond bewijst maar weer dat ook in maffe tijden het toch ook fijn is om even samen te ontspannen. Iedereen gaat tevreden de vakantie in!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie