Leer nieuwe mensen kennen tijdens een video-etentje met Kerst. Foto: Stichting Eet Mee
Leer nieuwe mensen kennen tijdens een video-etentje met Kerst. Foto: Stichting Eet Mee

Kerstetentje in lockdown

16 december 2020 om 07:39 Algemeen

Kerst zal er dit jaar er vreemd uitzien. Geen diner in het restaurant of even op Tweede Kerstdag naar de woonboulevard - we moeten vooral thuisblijven. De lockdown, die ministerpresident Rutte afgelopen maandag heeft aangekondigd, heeft grote impact op de kerstvakantie.

De Bilt - Gelukkig organiseert Stichting Eet Mee ook online Kerstetentjes, waarbij mensen elkaar ontmoeten en leren kennen. En dat kan nog steeds gezellig zijn! Trek je mooiste kerstoutfit aan, kook lekker en hup, kruip met een wijntje achter de laptop. De video-etentjes zijn de ideale manier om ook in een lockdown toch kerst te vieren.

Eet Mee brengt het hele jaar door mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes thuis – en sinds coronatijd ook via video-etentjes. De etentjes dragen bij aan het ontstaan van nieuwe vriendschappen, meer plezier en meer gezelligheid.

In je mooiste Kerstoutfit voor de laptop

De Kerstdagen zijn bij uitstek dagen dat mensen daar behoefte aan hebben. Wie interesse heeft kan zich nu aanmelden voor een Kerstmatch. Geef je op via www.eetmee.nl of bel 030-2213498. Aanmelden kan tot en met 17 december.

Lockdown

Sinds gisteren (dinsdag) is de lockdown van kracht gegaan. Musea, bioscopen en niet-essentiële winkels zijn gesloten.

Contactberoepen zoals kappers mogen hun beroep voorlopig niet uitvoeren. Ook scholen moeten dicht en zullen overgaan op online onderwijs. Met de zware maatregelen wil de regering de stijgende lijn in het aantal coronabesmettingen doorbreken. De lockdown duurt minimaal tot 19 januari.

Foto: Stichting Eet Mee

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie