Corine overhandigt de bomen aan Jos van de BoodschappenPlusBus.
Corine overhandigt de bomen aan Jos van de BoodschappenPlusBus.

Rabobank Rijn en Heuvelrug schenkt prachtig versierde kerstbomen

Algemeen

Rabobank Rijn en Heuvelrug doneerde deze week vijf prachtige kerstbomen aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Een aantal gezinnen van Samen Oplopen De Bilt waren de gelukkigen. De bomen werden aan de deur bezorgd door de BoodschappenPlusBus van Mens De Bilt.

De Bilt - Corine Das-Evers, manager dagelijkse bankzaken van Rabobank Rijn en Heuvelrug vertelt; “Vanwege de coronacrisis zijn sommige kantoren nog steeds gesloten. Daarom besloten we vijf kunstkerstbomen met versiering en lichtjes weg te geven. We vroegen onze samenwerkingspartners Samen voor Zeist en Samen voor De Bilt wie we ermee konden verblijden.
Dat resulteerde in deze mooie samenwerking. Met elkaar konden we vier gezinnen blij maken die zelf niet de mogelijkheid hebben om zo`n mooie boom aan te schaffen. De vijfde boom gaat naar de Weggeefwinkel, die er ook een gezin voor weet. Zo komen alle bomen toch nog goed terecht!”


Samen
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist organiseerden deze actie. Beide organisaties stimuleren maatschappelijk betrokken ondernemen in hun eigen woonplaats. Met het organiseren van ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties versterken zij de lokale samenleving.


Wilt u ook iets betekenen voor een ander?
Neem voor meer contact op met Wilma van Samen voor Zeist: wilma@samenvoorzeist.nl of met Judith van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl

advertentie